Skrivnost rdečega dežnika

Avtor besedila: Susana Aliano Casales
Naslov: Skrivnost rdečega dežnika
Naslov izvirnika: El secreto del parguas rojas
Ilustracije: Ana Seixas
Prevedla: Barbara Pregelj
Tehnični podatki: 20.9.6×20.9; 32 strani
ISBN: 978-961-6886-90-1
Knjiga je oblikovana v skladu s kriteriji oblikovanja gradiv za bralce z disleksijo.
Cena: 18,00€, ceno s popustom preverite v Trgovina

PRELISTAJ KNJIGO                          Poglej zgodbo

Spomin je eden mojih najdragocenejših zakladov. Zahvaljujoč njemu se spominjam oseb, krajev in dogodkov. Včasih tako nazorno, da se zdi kot včeraj. Vabim vas, da v tej pravljici spoznate eno izmed teh oseb, enega izmed teh krajev in enega izmed teh dogodkov, ki nedotaknjeni bijejo v mojem srcu.

Susana Aliano CasalesSUSANA ALIANO CASALES sej e rodila v kraju Tacuarembó, v Urugvaju, leta 1973. Je pisateljica, urednica in lektorica. Še posebej jo vznemirja predstavljanje realistične literature mladim in ubesedovanje problemskih tem, kot so nasilje, soočanje s strahovi, povezava z naravo, preživljanje izgube ali izseljevanje. Njena besedila so izšla v Urugvaju, Kostariki, Mehiki, Čilu, Španiji in Sloveniji.
Susana je kot urednica in lektorica sodelovala pri objavi številnih knjig in zbirk ter pri različnih založniških projektih. Pogosto predava, ima delavnice ter svetuje v povezavi z založništvom in branjem. Trenutno živi na Palmi de Mallorca. Njene spletna stran (v španščini): https://www.susana-aliano.com/