To ni knjiga o seksu

Avtorica besedila: Chusita Fashion Fever
Naslov: To ni knjiga o seksu
Naslov izvirnika: Esto no es libro de sexo
Prevod: Barbara Pregelj
Tehnični podatki: 16.5×23.5; 160 strani
ISBN: 978-961-6886-53-6 in 978-961-6886-55-0
Cena: 25,00 €, ceno s popustom preverite v spletni trgovini.

Trgovina
Prelistaj knjigo

To ni knjiga o seksu je sodoben način prikaza uvoda v spolno življenje mladih. Prikazuje posamezne stopnje odnosa med dvema osebama od všečnosti, spogledovanja, zmenka, dotikov, poljubov, slačenja, samozadovoljevanja in različnih načinov spolnih užitkov.
Napisana je neposredno in z upoštevanjem naslovnika, odprto in vključujoče. Ponuja izhodišča za razmišljanje, vprašanja in odgovore, nasvete ter opise konkretnih situacij, teste, zanimivosti, stripe in obilo humorja.

Pravo ime Chusite Fashion Fever je je María Jesús Cama. Je znana YouTube vlogerka, ki na svojem kanalu ustvarja videe na temo mode, glasbe, seksa in odnosov.

“Najstniki so si glede zanimanja za spolnost in izkušenj z njo zelo različni. Bolj zadržana mladež bo ob knjigi morda zgrožena, tisti z več izkušnjami ali željami pa v njej mogoče ne bodo našli nič novega. Vsi skupaj se ob To ni knjiga o seksu spomnimo, da mladi o spolnosti dandanes ne izvejo iz knjig niti od odraslih, temveč predvsem od vrstnikov in s spleta. Tam so videli že kaj mnogo več pohujšljivega, kot je Chusitin nazoren priročnik.

Na srečo ta postreže z zanesljivimi informacijami in odkritimi izkušnjami. Je varnejša izbira za mlade, ki šele odkrivajo svet spolnosti, kot prevečkrat nestvarno predstavljena spolnost skozi oči razrednih frajerjev in medijev, ki seks nekritično prodajajo.” – Nina Prešern, blog Gospodična knjiga